Kirkegården

dscn9175GRAVEREN
Graveren varetager driften af kirkegården med opgaver som vedligeholdelse af alle kirkegårdens fælles arealer, græsplæner, hække, træer og stianlæg. Han vedligeholdelser gravstede,r som er tilmeldt en pasningsordning, udplantning af årstidens blomster og grandækning samt anlægsopgaver på fællesarealer og af gravsteder.

Derudover varetager graveren opgaver i forbindelse med dødsfald som anvisning af gravsteder, gravning og dækning af grav, nedsættelse af urner og rådgivning om gravstedets indretning.

Graveren kan også have administrative opgaver som protokolføring, udskrivning af årlige regninger, udfærdigelse af gravstedsbreve og pasningsaftaler.

KIRKEGÅRDSTAKSTER
Assens Provsti har i 2014 lavet et omfattende arbejde, for at definere tids- og materialeforbrug for ydelserne på provstiets kirkegårde, hvorunder kirkegården i Kerte hører.
Resultatet er nedenstående ydelseskatalog, som vil være gældende for hele Assens provsti fra 01.12.2017.
Hent og se prislisten i PDF her

Find Kerte Kirkegårds graver under medarbejdere.

Slider

På hjemmesiden DK-Gravsten.dk kan man søge på navne og se fotos af gravsten fra Kerte Kirkegård.

gravsten