Set & sket

SANKT HANS AFTEN

Fredag den 23. juni 2017 var der traditionen tro gudstjeneste i
Kerte Kirke med efterfølgende fakkeltog og kæmpe bål i
Toften overfor kirken.
Der var også en bod med mad og drikke!

Pinsehøjmesse med barnedåb søn. 4. juni 2017

Festlig pinsehøjmesse i den smukt pyntede kirke, hvor lille August blev døbt.

Konfirmation, søn. 14. maj 2017

I dag blev 7 unge konfirmeret i kirken. Vi ønsker dem hjertelig tillykke med dagen.

Foto af konfirmanderne
v/ Grimsbjerg Foto.

Tryk for større foto

Fra venstre: Mathias Pedersen, Laura Minna Kolbe Nielsen, Thea Marie Lind Nielsen, Ida Nue Hjort, Johanne Duelund Rasmussen, Camilla Krogsriis Hansen og Jakob Evald Jespersen.

Se de næste års datoer her

Guldkonfirmander årgang 1967, 7. maj 2017

Efter hygge i konfirmandstuen var der en kort gudstjeneste og fotografering af konfirmanderne

Skærtorsdagsgudstjeneste med spisning i kirken tors. 13. april

Gudstjeneste ved det smukt dækkede påskebord i kirken. Måltidet sluttede i form af et nadvermåltid.

Koncert med Marcdaners Musicanter 2. april 2017

Ensemblet, der spillede og optrådte i flotte  renæssancedragter, har navn efter Caspar Marcdaner, der var lensmand på Koldinghus 1585 – 1617. De sang og spillede på instrumenter som gambe, blokfløjte, krumhorn, cornamuse, zink, basun, pommer, sordun, kortholt, slagtøj, harpe og orgel. Alle instrumenterne er bygget som kopier af de instrumenter, der blev anvendt i 1500-tallet.

Konfirmandernes egen gudstjeneste 31. marts 2017

Konfirmanderne havde tilrettelagt deres egen flotte gudstjeneste  over Joh. 20:11-16; “Den opstandne Jesus og Maria Magdalene”, med sang, musik og påskeskuespil målrettet børn. Efter gudstjenesten var der skattejagt efter påskeæg på kirkegården. Festen sluttede i konfirmandstuen med pandekager, lækkert fyld og saftevand.

Konfirmanderne i København

Lørdag den 1. april var konfirmanderne på kirkerundtur i København.

DIE HERREN koncert 23. feb. 2017

“Tak for en forrygende koncert.” Marianne

REFORMATIONSMARATON 10. jan. 2017

En spændende aften med musik som på Luthers tid.
Helge Amossen indledte aftenen med at spille lut.
Anitta Nielsen, Elisabeth Koch, Eva Østergaard, Lis Andersen og René Kappendrup sang og spillede reformationsmusik.
Sognepræst Susanne K. H. Andersen udlagde artikel 21, Om Helgendyrkelse. Hun talte også om Kerte Kirke og reformationestiden, om inventar og fortællinger om præsterne i 1500-tallet.

NYTÅRSGUDSTJENESTE 2016/2017

En smuk og højtidelig nytårsfejring med kransekage og champagne i våbenhuset

Torsdag den 22. december 2016
Se GENINDVIELSEN her

JULEGUDSTJENESTE I DEN NYINDVIEDE KERTE KIRKE

Lidt stemningsbilleder fra den første julegudstjeneste i kirken efter den store restaurering. Dagens prædiken kan læses her

Luciagudstjeneste 11. december 2016 kl. 19:00

Konfirmandeleverne holdt en stemningsfuld og meget smuk gudstjeneste med Luciaoptog, sang og musik. Indgangsbønnen blev læst af Ida, udgangsbønnen af Neia. Der var oplæsninger ved Camilla, Kasper, Laura, Mathias og Thea. Musikken blev leveret af Jacob på trommen og Johanne og Julie på guitar og tværfløjte.

Høstgudstjeneste 18. sept. 2016

Konfirmandstuen
I dagens anledning deltog de nye konfirmandelever som høstfolk.