– se også Gudstjenester i kalenderen

Året 2020

Der er kirkekaffe i Kerte Kirke efter gudstjenesten:
Jørn Erik skænker en kop kaffe eller te og byder på en kage og lidt sødt efter hver gudstjeneste!

Det er faktisk ret hyggeligt…!!

HØSTGUDSTJENESTE: Tak for mad sendt opad!!

Søndag den 20. september kl. 10:30

Snyd ikke jer selv for synet af den smukt pyntede kirke, og gå heller ikke glip af de dejlige høstsalmer. I år er høsten for størstedelens vedkommende kommet i hus i varmt og tørt augustvejr. Kom og vær med til at sige tak for høsten i Kerte kirke!

EFTERMIDDAGS FOREDRAG I ORTE SOGNEHUS
Orte Byvej 11

Nødtvunget holdt vi Corona-pause med vores populære foredrag i Orte Sognehus
Nu starter vi igen.

Tirsdag d. 6. oktober 2020 kl. 14.30 i Orte Sognehus

Zoo-direktøren fortæller Foredrag med Bjarne Klausen, Odense Zoo:
Et halvt livs arbejde med dyr i zoologiske haver er baggrunden for Bjarne Klausens foredrag. Først 20 år som zoolog i Odense ZOO og derefter 5 år som direktør i både Kattegatcentret og Den Blå Planet og nu tilbage i Odense ZOO som direktør.

Foredraget handler om forvandlingen af Odense ZOO fra en lille zoologiske have med en meget lokal interesse til en stor zoologiske have med national tiltrækningskraft og internationalt anerkendte anlæg. Zoologiske havers rolle som naturformidlere bliver mere og mere påtrængende efterhånden som naturen i Danmark og internationalt forarmes. Foredraget kommer også ind på disse ting, ligesom dyresynet i Danmark og andre lande berøres.
Alle er meget velkomne.

Alle Helgens gudstjenester
søndag d. 1. november kl. 15:00

Ved Alle Helgens gudstjenesterne tænder vi lys for vore døde. Vi mindes vore døde, og beder om, at de må være i Guds varetægt.
Navnene på dem, vi har mistet det seneste år, med tilknytning til sognet, vil blive læst op, og vi synger gode salmer til trøst og opbyggelse.

Der vil være lys til rådighed til at stille på kirkegården.

Det næste foredrag afholdes:

Tirsdag den 3. november kl. 14.30 i Orte Sognehus, Orte Byvej 11

Jeppe Aakjær

Helge Roslind, Aarup, fortæller om Jeppe Aakjær.
I dette foredrag fortæller Helge Roslind om Jeppe Aakjærs sociale engagement – om hans stadige konflikter med sig selv og datidens litterære parnas – om hans dejlige prosa og poesi.
Alt krydret med billeder fra Jeppe Aakjærs barndoms egn og fra hans dejlige digterhjem, Jenle, i Sallingland.
Indimellem synger vi nogle af Jeppe Aakjærs dejlige sange – med Helge Roslind ved klaveret.
Alle kan glæde sig til en herlig eftermiddag i godt selskab!
Alle er meget velkomne.

Koncert med Stig Rossen i Kerte Kirke

Først blev koncerten Corona-udsat én gang – og nu bliver den faktisk udsat igen!
Vi må vente endnu længere på stjernekoncerten i Kerte Kirke!

UDSAT PÅ UBESTEMT TID.

Hold øje med hjemmesiden og Folkebladet –
Ny dato vil blive annonceret.
Venlig hilsen Menighedsrådet.

AFLYST – AFLYST – AFLYST

SORGGRUPPEN FOR VESTFYN

Sorggruppen har atter et forløb i foråret 2020
Præsterne Karin Dahm Mortensen og Susanne Andersen inviterer indenfor i en sorggruppe i foråret 2020. Sorggruppen er for dig, der har mistet én, du holdt af.
Du har måske nok familie og venner, du kan tale med om tabet, og det er godt.
Men det er erfaringsmæssigt også godt at dele sorgen med andre, som er i samme situation, som lytter og som deler ud af egne erfaringer med sorgen.
Sorgen kommer man aldrig over – men man kommer igennem den. Og her er det godt at gå vejen sammen med andre.

Sorggruppen samles i
Vissenbjerg Kirkes sognelokaler,
Vestergade 4A, 5492 Vissenbjerg.

Sorggruppen oprettes ved minimum 5 deltagere. Ved opstarten skal tabet være sket mindst 2 måneder tidligere.
Kontakt os venligst før opstart:
Sognepræst Karin Dahm Mortensen, tlf. 6447 1006, mail: kdmo@km.dk
Sognepræst Susanne Andersen, tlf. 6443 1247, mail: LSAN@km.dk