– se også Gudstjenester i kalenderen

Med tilknytning til Kerte sogn tilbydes også:

Historisk reformationstur på Vestfyn
Lørdag den 23. september kl. 13.00.

Fælles provstiarrangement med bl.a. Faurskov Banker og Øksnebjerg.

Mødested: P-plads ved REMA 1000 i Assens
Med museumschef Johan Møhlenfeldt som turleder besøges steder på Vestfyn med stor betydning for reformationens udbredelse i Danmark.
Vor Frue Kirke i Assens var én af Reformationens forposter, hvor nogle af de tidligste evangeliske prædikener i kongeriget blev holdt. Fra Assens går turen i bus til Faurskov Banker og Øksnebjerg, hvor nogle af de afgørende slag under Grevens fejde foregik. Via Assens, med et kort ophold ved mølledammen, kører vi til Helnæs, hvor Johan Rantzau gik i land.
Pris: 100 kr. inkl. kaffe på Helnæs kro.
Tilmelding til provstikontoret senest tirsdag den 5. og 19. september på mail: assens.provsti@km.dk eller tlf.  2491 2377.

Menighedsrådsmøde
Onsdag d. 20. september kl. 18.00

i Kerte Konfirmandstue.

Høstgudstjeneste i Kerte Kirke:
Søndag d. 24. september kl. 10.30

Årets høstgudstjenester: Nu falmer skoven trindt om land, og fuglestemmen daler
Alle er hjerteligt velkomne til årets høstgudstjenester.

Den nyligt restaurerede kirke er smukt pyntet med høsttidens afgrøder og blomster. Vi skal synge de gode, gamle høstsalmer og takke for dét, der har spiret og groet på markerne og i haverne, og som er blevet til mad for os – det daglige brød. Der er tradition for, at konfirmanderne medvirker ved høstgudstjenesten, og der er – som altid i Kerte Kirke – kirkekaffe efter gudstjenesten.

Fælles festgudstjeneste i anledning af reformationene
i Domkirken, Skt. Knuds Kirke i Odense
Tirsdag d. 31. oktober kl. 19.00:

v/Tine Lindhardt

Pandekagegudstjeneste i Kerte Kirke med Kirkemusen:
Fredag d. 3. november kl. 17.00.

En dejlig afslutning på en travl uge – Både børn og voksne falder helt ned og bliver glade og trygge, når Kirkemusen – alias Tine K. Skau – dukker op i kirken og sætter sig mellem os, og efter en tid finder på ting og sager sammen med os.
Gudstjeneste i børnehøjde og med indlagt sang og musik, smil, Fadervor og kirkefortællinger.
Efter ½ times tid i kirken går vi i Konfirmandstuen og spiser pandekager med både sødt og sundt.

Alle er hjerteligt velkomne.

Alle Helgens gudstjeneste i Kerte Kirke
Søndag d. 5. november kl. 17.00

Vi tænder et lys for vore døde, synger løfterige og trøsterige salmer og nævner navne på dem, vi har mistet siden sidste Alle Helgen, med tilknytning til sognet.

Alle er meget velkomne til Alle Helgens gudstjeneste, hvad enten det tab, man har lidt, er nyligt eller ligger langt tilbage. Vi kender alle sammen de navne, vi har at nævne og tænke tilbage på, når det er Alle Helgen, mens eftermiddagen rinder mod aftenens mørke udenfor.
Men inde i kirkerne tænder vi lys og fatter håb.
I våbenhuset vil der være lys til at tage med udenfor og stille på sine kæres grave eller på fællesplænen.

Julekoncert med Frøbjergkoret i Kerte Kirke
Torsdag d. 7. december kl. 19:30

Første gang efter genåbningen af Kerte Kirke kan vi holde julekoncert i kirken.
I år med Frøbjergkoret, under ledelse af Eva Kobel.
Efter koncerten serveres den traditionsrige julekage med kaffe.

Alle er hjerteligt velkomne.

Luciagudstjeneste
med konfirmanderne i Kerte Kirke.

Søndag d. 10. december kl. 19.00

Juleaften i Kerte Kirke
Søndag d. 24. december kl. 16.00.

Bemærk, at det er ½  time tidligere på dagen end de foregående år.

Juledag i Kerte Kirke
Mandag d. 25. december kl. 10.30

Nytårsaften i Kerte Kirke
Søndag d. 31. december kl. 15.30

Med champagne og kransekage.

SORGGRUPPE 2017

sorgSoggruppe ved præsterne Karin Dahm Mortensen og Susanne K. H. Andersen.

Sorggruppen tilbyder nyt forløb i foråret.

Vi mødes 8 tirsdage hen over foråret, fra kl. 10-12 i Vissenbjerg Kirkes Sognelokaler, med indgang ved Vissenbjerg Kirkekontor. Har du mistet en nærtstående—for nylig eller for længere tid siden—er det godt at dele sorgen med andre.

I gruppen har vi tavshedspligt, og vi lytter til hinandens sorger og glæder, drikker en kop kaffe sammen i pausen og giver hinanden et trygt rum med tid og nærvær.
Vi mødes følgende tirsdage:
4., 18. og 25. april.
Samt 2., 9., 16., 23. og 30. maj.

Ring eller skriv til Karin eller Susanne, hvis du har mistet en nærtstående og gerne vil med i en fremtidig gruppe.

Vel mødt i sorggruppen!