– se også Gudstjenester i kalenderen

Kirkens Døgn

– fra fredag eftermiddag d. 8. september til lørdag eftermiddag d. 9. september.

På opfordring fra biskop Tine Lindhardt deltager vi i markeringen af Kirkens Døgn, som er valgt i Fyens Stift til at løbe af stabelen d. 8.-9. september i år.

Kerte Kirke Dåbsgudstjeneste lørdag d. 9. september kl. 10.00.

I Kerte Kirke vil Kirkens Døgn ifølge vores planlægning indtil videre afspejle én af kirkens kerneydelser, nemlig dåben.
Dåben er et universelt omdrejningspunkt i enhver kirke, i byen såvel som på landet.
Det er positivt, livsbekræftende og på alle måder en grundlæggende glæde at se en dåbsfamilie samlet omkring døbefonten.
Vi markerer derfor, at Kirkens Døgn – OGSÅ – er barnedåb.

SOGNEUDFLUGT søndag d. 17. september.

Kom med på en hyggelig fælles sogneudflugt til Kerteminde.
Der er afgang fra Orte Kirke kl. 7.45 og fra Kerte Kirke kl. 8.00.
Kaffe og rundstykker indtages undervejs.

Vi ankommer til Skt. Laurentius Kirke i Kerteminde i ro og mag og kan nå en rundvandring i kirken, inden vi deltager i gudstjenesten kl. 10.00.
Middagen indtager vi på Restaurant Marinaen, Marinavejen 12.
Og derefter er der eftermiddagsprogram.
Der bliver mulighed for at vælge, hvilket sted man vil besøge:

Fjord og Bælt Centeret eller
Johannes Larsen Museet.
Hjemkomst: Ca. kl. 18.00.
Pris: 200 kr. pr. person.

Tilmelding til Lise Hansen på tlf. 6443 1203 eller liseorsbjerg@live.dk senest d. 8. september.
Angiv venligst om du står på bussen i Orte eller Kerte, og om du ønsker at besøge Fjord og Bælt Centeret eller Johannes Larsen Museet.

Kryds i kalenderen:

Søndag d. 24. september kl. 10.30: Høstgudstjeneste i Kerte Kirke.

SORGGRUPPE 2017

sorgSoggruppe ved præsterne Karin Dahm Mortensen og Susanne K. H. Andersen.

Sorggruppen tilbyder nyt forløb i foråret.

Vi mødes 8 tirsdage hen over foråret, fra kl. 10-12 i Vissenbjerg Kirkes Sognelokaler, med indgang ved Vissenbjerg Kirkekontor. Har du mistet en nærtstående—for nylig eller for længere tid siden—er det godt at dele sorgen med andre.

I gruppen har vi tavshedspligt, og vi lytter til hinandens sorger og glæder, drikker en kop kaffe sammen i pausen og giver hinanden et trygt rum med tid og nærvær.
Vi mødes følgende tirsdage:
4., 18. og 25. april.
Samt 2., 9., 16., 23. og 30. maj.

Ring eller skriv til Karin eller Susanne, hvis du har mistet en nærtstående og gerne vil med i en fremtidig gruppe.

Vel mødt i sorggruppen!