– se også Gudstjenester i kalenderen

Stillegudstjeneste i Kerte Kirke søndag d. 21. januar kl. 19.00

Dæmpet lys, eftertænksomhed, ro i sjæl og sind. Musik, der går til hjertet i det gamle, smukke kirkerum.
Bøn, sang og stilhed. Tag et tæppe eller pude med, hvis du gerne vil indrette dig bekvemt i en krog. Ved stillegudstjenesterne forventes man ikke at sidde ret op og ned, eller kende alle de skrevne og uskrevne regler for en gudstjeneste. Man kan skabe sig sit fristed i kirken og bare være der som det menneske, man er.
– Stillegudstjenesterne har holdt en pause de sidste par år.

Hvis du synes, vi skal give dem en chance mere, er du velkommen!

2018 SORGGRUPPEN FOR VESTFYN

sorgSorggruppe ledes af præsterne Karin Dahm Mortensen Vissenbjerg og Susanne K. H. Andersen Kerte, Orte og Skydebjerg

Igennem et par år har gruppen mødtes i Sognelokalerne i Vissenbjerg tirsdag formiddag. Sammen med en gruppe af andre mennesker i sorg kan det være lettere at komme igennem en svær tid med sorg i forbindelse med en nærtståendes død.
Vi planlægger at genoptage sorggruppens møder i foråret 2018.

Skriv til os, hvis du gerne vil på en mailingliste, eller ring til os i det nye år.
Med venlig hilsen Karin Dahm Mortensen, kdmo@km.dk, tlf. 6447 1006, og Susanne Andersen, LSAN@km.dk, tlf. 6443 1247.

Vel mødt i sorggruppen!